Novakid ile çocuklarınız faal ve akıcı biçimde İngilizce öğrenir

CizmeliKedi

New member
Lisan öğrenmek uzun müddettir çocukların eğitimlerinin kıymetli bir kesimi. Bugünlerde ebeveynler okullarda, kreşlerde lisan öğrenmeye başlayan çocuklarının eğitimini pekiştirmek ismine yardımcı platformlara gereksinim duyuyor. Piyasada lisan eğitimi veren biroldukca uygulama mevcut. Eğitimin online olması ile bir arada daha kolay ulaşılabilir olan bu platformlar içinde başkan pozisyonda olan Novakid, başka uygulamaların tersine çocuklarınıza en keyif alacakları tekniklerle İngilizce öğretir.

Bir lisanı öğrenmeye başlamak o lisan için atılan birinci adımdır. Kıymetli olan öğrendikleri lisanı etkin ve akıcı biçimde konuşabilmeleridir. Online İngilizce kursu dendiğinde akla birinci gelen platform olan Novakid, çocuklarınıza lisanın inceliklerini öğreterek ana lisanı düzeyinde bir lisan öğrenme serüveni sunar.

4-12 yaş kümesi çocuklara özel hazırlanan öğrenme biçimleri

Online lisan öğrenme dendiğinde akla gelen birinci marka olan Novakid, 4-12 yaş kümesindeki çocuklara İngilizce öğretmek için kurulmuş bir sistemdir. Yaş kümesine özel olarak hazırlanan dersler ile çocuklar sıkılmadan, eğlenceli bir biçimde lisan öğrenmeye başlar. Novakid’de ders mühletleri 25 dakika olarak planlanmıştır. bu biçimdece çocukların algısı dağılmaz ve dersler daha verimli geçer.

Büsbütün online hizmet veren Novakid, her çocuğa özel bir öğrenme modeli geliştirir. Yaş kümesine, lisan düzeyine bakılırsa hazırlanan dersler, çocukların seçeceği öğretmen tarafınca anlatılır. Novakid’de dersler okul müfredatlarını destekleyici biçimde olmakla birlikte sıradanten karmaşığa mantığı ile anlatılır. Eğitim malzemeleri çocukların en rahat anlayabileceği ve öğrenirken keyif alabileceği biçimde hazırlanır. Oyun formatında çocuklara benimsetilir ve akılda kalıcı olması sağlanır.

Novakid eğitmenlerinin ana lisanı İngilizce

Yaş kümesi küçük çocuklar ile çalışmak her vakit farklı bir titizlik ve ehemmiyet gerektirmektedir. Novakid eğitmenleri bu yaş kümeleri ile çalışma tecrübesine sahip profesyoneller içinden seçilmektedir. beraberinde Novakid eğitmenlerinin ana lisanı İngilizcedir. Genel gayesi tesirli bir biçimde lisan öğretmek olan Novakid, eğitmenlerinin o lisana %100 hakim olabilmesi için o lisanı ana lisanı düzeyinde konuşması gerektiğine inanır ve ana lisanı İngilizce olan öğretmenler ile çalışır. bu biçimdece çocuklar İngilizce’nin inceliklerini ve yanlışsız söylemleri o lisanı doğduğundan beri konuşan eğitmenlerden öğrenmiş olur. beraberinde Novakid eğitmenlerinin tamamı ESL sertifikasına sahiptir.

Eğitim kadar, eğitimin kalitesi ve milletlerarası geçerliği de değerlidir. Novakid eğitimlerinin tamamı, Avrupa eğitim standardı olan (CEFR) Avrupa Ortak Lisan Referans Çerçevesi’ne göre hazırlanmaktadır. Novakid ile çocuğunuzun eşsiz ve Avrupa standartlarında bir eğitim aldığından emin olabilirsiniz.

Online İngilizce kursu ve avantajları

Pandemi itibariyle online eğitimler giderek daha fazla ehemmiyet kazandı. Bilhassa fiziki okul süreci ile bir arada daha kolay entegre olması niçiniyle ebeveynler online kurslara daha fazla ilgi ediyor. Büsbütün online altyapıya sahip Novakid, ebeveynlere ve çocuklara vakit ve yer özgürlüğü tanır, bulunulan her yeri bir eğitim yuvasına dönüştürür. hem de derslerin ferdî olması çocukların kendi ortalarında sosyalleşip derse ilgilerinin azalmasının önüne geçer. Birebir yapılan derslerin randımanı ve akılda kalıcılığı toplu yapılan derslere oranla daha fazladır.

Çocuklarınız Novakid ile birlikte online İngilizce kursuna devam ederken sizler de bu sürece dahil olabilir, dersleri çocuğunuzun programına göre ayarlayabilir, tatilde, işte, meskende, yolda eğitime aksatmadan devam edebilirsiniz.

Çocuklarınız Novakid ile eğlenerek öğrensin

Novakid online İngilizce kursu dendiğinde birinci akla gelen platform olarak; çocuğunuz için en güzel lisan eğitimi altyapısını geliştirir. sıradanten karmaşığa giden dersleri ile çocuğunuzu sıkmadan, adeta bir toplumsal aktivitede üzere eğitim görmesini ve öğrendiklerinin kalıcı olmasını sağlar.

Şayet sizler de sürdürülebilir bir lisan eğitiminin kesimi olmak isterseniz, yapmanız gereken tek şey Novakid’in websitesine girip bir hesap oluşturmak ve derslere başlamak!