Yürüyüş için ilk yardım seti: Hareket halindeyken birinci basamak için ipuçları

Klause

New member
İlk Yardım Seti
Acil bir durumda: Yürüyüş yaparken bunu her zaman yanınızda taşımalısınız

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Ormandaki bir yürüyüşten dağlardaki trekking turuna kadar: Eşit olmayan arazide ilerlerseniz, kendinizi yaralama riskini taşırsınız. Acil durum setine ilk yardım sağlayabilirsiniz.

İçindekiler

Mezun olan yaralanmalar, ayaklardaki kabarcıklar veya bir kene ısırığı açık hava aktivitelerinin tipik yan etkileridir. Tüm olasılıklara karşı hazırlıklı olmak istiyorsanız, her zaman yürüyüş için bir ilk yardım setine sahip olmalısınız: sıradan acil durum torbalarının aksine, temel ekipman önemli ölçüde daha küçüktür (ve daha kompakttır). Aşağıda dört farklı açık hava modelini sunuyoruz ve size hafif aşınmalar ve kesintilerin nasıl düzgün bir şekilde sağlanacağına dair değerli ipuçları sunuyoruz.

Bu, yürüyüş için ilk yardım setinin bir parçası

Arabadaki ilk yardım kutusu için, araçta hangi ve kaç bandaj malzemesinin tutulması gerektiğini öngören bir DIN standardı vardır. Yürüyüş için bir ilk yardım seti için herhangi bir spesifikasyon yoktur, ancak küçük yaralanmaların ilk yardımı için temel ekipmanın taşınması önerilir. Acil bir durumda, bu aşağıdaki nesneleri içerir:

Not: Bandaj miktarı planlanan zammın uzunluğuna dayanmalıdır.

Kompakt Boyut: Karşılaştırıldığında İlk Yardım Setleri

1. Deuter

. Deuter'dan Birinci Yardım Kiti Günlük yürüyüşler ve bisiklet gezileri için uygundur. 160 gramda, set hafiftir ve hala temel bakım için (tıbbi bir tavsiyeye göre) gerekli olan her şeyi içerir. Çevredeki fermuar ve bir göbek kemerine bağlanma için bir döngü nedeniyle, ilk yardım seti her zaman el altında.

• İçindekiler: İlişkilendirme paketleri (M ve G, steril), üçgen bez (pole), mull-elast, polar-yara kompres (steril), Lina Blast WSV seti (20 parçalı), Mediplast yıldızı (bant, koruma), daha küçük, lateks eldivenler, sinyal borusu

2. Flexeo

Zor durumda Flexeo'dan Gezgin Setleri İlk yardım sağlayabilmek için DIN 13167'ye göre gerekli tüm malzemeleri (bir yara spreyi ve mesane sıvası hariç) bulun. Üreticiye göre, güvenilir arkadaş yürüyüş ve dağcılık için değil, aynı zamanda bisikletçiler ve motosikletçiler için de uygundur. Kasa, entegre bir karabin kancası ile sırt çantasına takılabilir.

• İçindekiler: Heft kaldırım bobini, kaldırım aralığı, makas, dezenfeksiyon havluları (2 parça), kurtarma tavanı, bir -off eldiven (2 çift), içerik tablosu, bandajlar (12 x 10cm ve 10 x 8cm), elbise havlusu (80 x 60cm)

3. Forclaz

Yürüyüş ve trekking turları için ilk iki ilk yardım setinin aksine, bu 730 gram ağırlıklı ağır 80 parçalı çanta (üç konu dahil) Forclaz su geçirmez. Üreticiye göre, bu, önce kesimler, burkulmalar veya yanıklar gibi hafif yaralanmalar sağlamak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

• İçerik (sol çanta): Büyük, orta boy ve küçük sıvalar (her biri 8 parça), su geçirmez kaldırım (8 parça), yağ gaz bileşikleri (3 parça, 7 cm × 5 cm), kesme kaldırım şeritleri (1 pc., 6 cm × 50 cm), termometre ve temizlik havluları (10 parça)
  • İçerik (orta torba): Elastik bant (2 adet, 7 cm × 4 m), elastik spor bandı (2 adet, 7,5 cm x 2 m ve 6 cm × 2.5 m), kendi kendine yapışan bant (1 pc., 7.5 cm × 4.5 m), gazlı bez sıkıştırmaları, (6 torba 2, 2,5 cm × 7,5 cm), bileşik (3 torba. 3, 6 mm × 75 mm), kurtarma tavanı, (160 cm × 210 cm),
    Salin Çözümü (5 × 10 ml), paket ekleme
  • İçerik (sağ çanta): Nitril eldivenler (1 çift, L), kağıt bant (2,5 cm × 5 m) ve tıbbi yapıştırıcı bant (1 parça, 1,25 cm × 10 cm), parmaklaşlar (3 adet.), Ticking maşa, sabun
    Makas, cımbız

4. Sensi plast

En ucuz ama daha az pratik değil Sensiplast'tan İlk Yardım Set Bir yürüyüş sırasında, çadır tatilinde veya bisiklete binerken – farklı boyutlar, yara bandajları ve makaslar, tek kullanımlık eldivenler ve sıkıştırmalar gibi küçük yaralanmaların tedavisi için 38 mutfak eşyaları içerir.

Yaralanmaların ilk bakımı için ipuçları

Yeni bir yarayı tedavi etmeden önce, açık havada ilk yardım için aşağıdaki üç ipucunu okumalısınız:

1. En önemli kural, açık bir yaranın asla kirli parmaklarla dokunulmamasıdır. Bu nedenle, her zaman önce ellerinizi dezenfekte etmelisiniz ve daha sonra ilk yardıma başlamadan önce bir -off eldivenini kaplamalısınız.
  2. Dış mekan olasılığı, bir aşınma veya kesme yaralanmasının kirle temas ettiği çok yüksek olduğundan, yarayı tercihen su bazlı su bazlı- ve daha sonra dezenfekte ile temizlemelisiniz. Mikroplar bu şekilde çıkarılır.
  3. Daha küçük aşınmalar veya hafif kesimler temizlik ve dezenfekte ettikten sonra bir yama ile kaplanmalıdır, ancak daha büyük yaralar için steril bandajlar veya kompresler daha iyi kullanmalısınız.
*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.