Yazgıya Bak! Ergin Keleş’in Karim Benzema ile Tıpkı Turnuvada Gol Hükümdarı Olduğunu Anlattığı Şahane Anısı

Falcon

New member
Hayata dair derinlemesine düşünen, yalnızca atlet yanıyla değil karakteriyle de taraftarlarını kendisine hayran eden Ergin Keleş’in Benzema ile birebir turnuvada gol hükümdarı olduğunu biliyor muydunuz?

Gelin bu tatlı anıyı birlikte hatırlayalım.

Ergin Keleş okumayı, paylaşmayı ve eğlenmeyi seven farklı bir sportmen. Genel olarak bir futbolcuya bakılırsa toplumsal olaylara karşı daha hassas bir kişilik.

Nevi şahsına münhasır karakteri olan Ergin Keleş ile sohbet etmek, onun hayat görüşünü dinlemek pek keyifli.

Kendisi Türk futbolunun Evliya Çelebisi. Tam 17 tane Anadolu grubunda top koşturmuş başarılı bir golcü. Şu an 2. Lig Beyaz Küme’de Ankara Demir forması giyiyor.

Toplumsal medya hesabından da yaptığı açıklamalarıyla da alkış topluyor.

Sık sık hislerimize tercüman oluyor.

Başka yanda ise Karim Benzema. Ergin Keleş ve Karim Benzema’yı yan yana getiren olay ise hayli evvelce yaşanıyor.

Ergin Keleş anısını şu biçimde anlatıyor: ‘Trabzon Lisesi ile dünya şampiyonu olmuştuk, gol hükümdarı oldum. sonrasındasında Meridyen Kupası oynamıştık. UEFA’nın Avrupa Şampiyonası’ndan daha sonra fazlaca kıymet verdiği bir turnuvaydı.’

‘Avrupa’nın en düzgün 4-5 kadrosuyla Afrika’nın en düzgün 4-5 kadrosuyla karşı karşıya geldiği bir turnuvaydı. O turnuvada da gol hükümdarı olmuştum. ‘

‘Ama gol krallığını Karim Benzema ve Jeremy Menez’le paylaşmıştım. Tabi daha sonra Benzema, Real Madrid’de oynadı, ben de Akçaabat Sebatspor’a kiralık gittim.’

Dünya yıldızı Benzema ile gol krallığını paylaşan Ergin Keleş keşke bir kitap yazsa da anılarını okusak. Güzel ki varsın Ergin Keleş!