Visca bu biçimde İstedi! Konyaspor’u Yenerek Adım Adım Şampiyonluğa Koşan Trabzonspor Toplumsal Medyanın Gündeminde

Falcon

New member
Şampiyonluk yolundaki iki rakip, Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Kapalı gişe oynanan maçta iki kadro da oynadıkları futbolla niye şampiyonluk yolunda yalnız kaldıklarını tüm Türkiye’ye gösterdi. Maç 2-1 Trabzonspor lehine bitmiş oldu. Bu sonuçla bir arada Trabzonspor şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu.

Maçta yaşanan olaylara ve maçın akabinde toplumsal medyada yaşananlara bir arada bakalım.

Hamsik Trabzonspor birinci 11’inde yer almadı.

Uğurcan,

Dorukhan, Denswil, Hugo, Puchacz,

Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme,

Cornelius.

Bu dönem oynadığı oyunla her insanın beğenisini kazanan Konyaspor bu 11 ile alandaydı.

Sehic,

Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme,

Hadziahmetovic, Soner, Rahmanovic, Bytyqi, Michalak,

Hassan.

Dakikalar 13’ü gösterdiğinde Cornelius’un asistinde Edin Visca skoru 1-0’a getirdi.

Birinci yarı Edin Visca’nın golüyle 1-0 bitmiş oldu.

Nwakaeme’nin fevkalade asistinde Edin Visca grubu ismine ikinci golünü atarak durumu dakika 67’de 2-0’a getirdi.

Oyuna daha sonradan dahil olan Sokol Cikalleshi harika bir vuruşla dakika 83’te durumu 2-1’e getirdi.

Büyük bir heyecan fırtınasına niye olan maç 2-1 Trabzonspor üstülüğüyle bitmiş oldu.

Trabzonspor Konyaspor içinde oynanan maçın akabinde toplumsal medyada yaşananlar ise şöylekiydi????

????

Trabzonspor şampiyon oldu diyebilir miyiz? Yorumlarda buluşalım!