Verdikleri Akılalmaz Kilolarla Evrime Baş Atıp Farklı Birer Beşere Dönüşen 15 Kişi

Falcon

New member
Verdikleri ve aldıkları şaşırtan lakin bir o kadar da ilham verici kilolarla ailelerinin bile kendilerini tanımakta kuvvetlik çektiği 15 kişinin değişimlerini ve bu süreçte yaşadıklarını sizler için derledik. Bakalım sizi en epey şaşırtan hangisi olacak… Ayrıntılar içeriğimizde…
👇

Önemli not: Bu içerik şahısların kendi kilo alma ve verme öykülerini içermekte olup, teklif niteliği taşımamaktadır. Şayet tetikleneceğinizi düşünüyorsanız, okumayı burada sonlandırabilirsiniz.

1. “Yaklaşık 4 yılda 136 kilo verdim! Uğraşa devam.”

2. “6 ayda 85 kilodan 65 kiloya düştüm. Her gün 13 kilometreye yakın yürüdüm ve sağlıklı beslendim. Hala tam olarak olmak istediğim yerde değilim lakin epey daha motiveyim.”

3. “3 yılda 87 kilo verdim. Gayeme ulaştım, kendimle gurur duyuyorum.”

4. “2.5 yılda 30 kilo verdim. Uzun sürdü lakin buna paha…”

5. “8 ayda 181 kilodan 106 kiloya düştüm. Maksadıma hayli az kaldı. :)

6. “6 ayda 30 kilo verdim.”

7. “Üç yılın sonunda nihayet istediğim kiloya ulaştım. 50 kilo verdim fakat bu bir kilo verme süreci değil kendini sevme ve olduğu üzere kabul etme süreciydi. Asla vazgeçmeyin zira inanın buna değer!”

8. “Çok sefer denedim fakat asla pes etmedim. 145 kilodan 81 kiloya düştüm.”

9. “46 kilo verdim. Sürece hala devam ediyorum.”

10. “Gluteni kestim ve 68 kilodan 54 kiloya düştüm.”

11. “7 kilo verdim. Kararlı olduğunuzda nelerin değişebileceğine inanamazsınız…”

12. “2 yılda 144 kilodan 81 kiloya düştüm. Kendimi mükemmel hissediyorum.”

13. “5 yılda koşarak 22 kilo verdim. Yaşıma karşın bunu başarabildiğim için fazlaca memnunum.”

14. “Hiç kilo vermedim. Her üç fotoğrafta da 75 kiloyum. Lakin ortadaki farkı bakılırsabilirsiniz…”

15. Ve son olarak, “28 ayda 56 kilo verdim.”

Peki siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Haydi yorumlara!