Türkiye ve Almanya’daki Market fiyatlarını Kıyaslayan Ahmet Dursun’un Survivor Geçmişini Biliyor muydunuz?

Falcon

New member
Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, Instagram hesabında yaptığı paylaşım niçiniyle reaksiyon çekti. Dursun’un Almanya’daki market fiyatlarını TL’ye çevirmesi toplumsal medyada gündem oldu. Ünlü futbolcuya tenkitler yağarken biz de Ahmet Dursun’un Survivor geçmişini anmak istedik. Peki Ahmet Dursun Survivor’a ne vakit katıldı? Survivor Ahmet Dursun niye ayrıldı? Ayrıntılar haberimizde…

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, Instagram hesabından paylaştığı bir görüntü niçiniyle bugün gündemde.

Dursun’un “Almanya’da hayat ne kadar ucuz değil mi?” notuyla Almanya’daki marketteki domates ve salatalık meblağlarını TL cinsine çevirerek paylaşması olay oldu.

Kendince market fiyatlarını eleştiren Ahmet Dursun’a da toplumsal medyada reaksiyon yağdı. Ayrıyeten dalga konusu oldu.

Biz de hazır Ahmet Dursun gündemdeyken, biraz geçmişe gidip Survivor’a katıldığı günleri analım istedik. Tahminen çoğunuz bilmezsiniz ancak 2015 yılında Ahmet Dursun, Nihat Doğan’ın yerine Survivor All Star’a katılmıştı.

2014 Mart’ından itibaren Star TV’de yayınlanan Survivor’da, ünlüler ekibinde yer almıştı. 111 gün kaldıktan daha sonra 3. olmuştu.

2015 yılında yer aldığı Survivor All Star’dan da midesinde bulunan rahatsızlık sebebi ile adaya veda etmişti.

Hatta adaya veda ettiği sırada Merve Aydın’ın gözyaşları içerisinde gitmemesi için yalvarması ve uzun mühlet sarılması ikilinin sevgili olduğu istikametindeki dedikodularını ortaya çıkarmıştı.

Bu savların akabinde da Dursun, ‘Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirimize epeyce muhtaçlığımız oldu. Biz Merve’yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirimize moral verdik. Benim orda olmayışım yalnızca Merve’yi değil , Anıl’ı, Almeda’yı, Pascal’ı da etkileyecek ben onlardan birlik birlikteliğinizi bozmadan benim yapmak istediğim şeyi yapmaya uğraş edin dedim.’ açıklamasını yapmıştı.

Pekala Ahmet Dursun kimdir?

Ahmet Dursun kimdir?

25 Ocak 1978’de Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde dünyaya gedi. Futbola SG Wattenscheid 09’da başlayan futbolcu, 1996’da Kocaelispor’a transfer olarak Türkiye mesleğine başladı. 1999-2003 içinde bir lig şampiyonluğu yaşadığı Beşiktaş mesleğiyle tepe yaptı. Çin ve Azerbaycan’da da futbol oynayan Dursun, 2014 yılında profesyonel mesleğine nokta koldu. 2016’da memleketinin grubu Tokatspor’da forma giyen Ahmet Dursun 2018’de mesleğine bir defa daha son verdi. Ahmet Dursun, A Ulusal Ekip forması da giymiştir.

Ahmet Dursun eşi kimdir?

2019 yılında sürpriz bir biçimde Asena Demirbağ ile nikah masasına oturmuştu. Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ ortalarındaki 19 yaş farkına karşın keyifli oldukları evliliklerini tek celsede geçtiğimiz yıl bitirdi.