Trabzonsporlulara Seslenerek Kayseri’de Yaşadıklarını Şikayet Eden Uğurcan Çakır Toplumsal Medyanın Gündeminde

Falcon

New member
Türkiye Kupası yarı final rövanş maçını Kayserispor’a 4-2 kaybeden Trabzonspor’da teknik yönetici Abdullah Avcı ve kaptan Uğurcan Çakır, tribünlerden kendilerine atılan yabancı cisimlere sitem etti. Ulusal formayı giyen Uğurcan Çakır’ın maç sonu açıklamaları ise maçın akabinde en çok konuşulan olay oldu.

Kayserispor’a 4-2 kaybedip Türkiye Kupası’nda yarı finalde elenen Trabzonspor’da maç sonu açıklamaları çok sitemkardı. Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır, Kayserispor taraftalarına sitem etti.

Abdullah Avcı, ‘Kulübede silah haricinde her şey patladı’ dedi.

Uğurcan Çakır ise maç sonunda vermiş olduğu röportajda Trabzonspor taraftarlarına seslendi.

Uğurcan Çakır’ın, ‘Tüm taraftarlarımıza da sesleniyorum, bu yaşananları unutmasınlar’ demesi toplumsal medyada reaksiyonla karşılandı.

Uğurcan Çakır’ın verdiği röportaj şu biçimdeydi:

‘Sadece Kayserispor grubunu tebrik ediyorum zira taraftar maçın başından itibaren ellerine ne geçtiyse alana fırlattı.

Buraya şampiyon bir kadro geldi, o hürmeti beklerdik. Çok yakışıksız manzaralar oldu. Bir yerimize bir şey olacak diye epeyce korktuk. Çok ayıp. Bir de biz bunlara kardeş ekip diyoruz. bu biçimde kardeş kadro olmaz.

Tüm taraftarlarımıza da sesleniyorum. Bu yaşananları unutmasınlar.

Biz birinci maçta onları Trabzon’a geldiklerinde nasıl karşıladığımızı hayli güzel biliyoruz fakat onlar bugün yüzlerini gösterdiler, onlara hayli teşekkür ediyorum. Yalnızca Kayserispor kadrosunu tebrik ediyorum.’

Uğurcan Çakır’ın açıklamaları:

Bu açıklamaların akabinde Uğurcan Çakır’a büyük reaksiyon vardı:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.