Otel misafiri odadaki kokudan şikayetçi – yatağın altında bir ceset vardı

Klause

New member
Tibet
Otel misafiri odadaki kokudan şikayet etti – yatağının altında bir ceset vardı

Otel odasındaki ceset – tüm tatilcilerin kabusu (sembol görüntüsü)

© Ziga Plahutar / Getty Images

Eugene Epp

Hoş olmayan koku nedeniyle bir otel misafiri başka bir oda istedi. Daha sonra çalışanlar yatağın altında bir ceset keşfettiler. Polis bir cinayeti soruşturuyor.

Korkunç derecede kokan bir otel odası, muhtemelen birçok gezginin kabusudur, ancak durum daha da kötüleşir: bir cesetten gelen hoş olmayan koku. Tibet’teki bir otelde Çinli bir misafir, konaklama yerindeki güçlü kokudan şikayet etti. Başka bir odaya taşındı, personel odayı inceledi ve yatağın altında bir kadın cesedi buldu.

Görünüşe göre ayrıştırma süreci çoktan başlamıştı. CNN ve BBC, Çin medyasına atıfta bulunarak, adamın personeli taciz konusunda uyarmadan önce odada yaklaşık yarım gün kaldığını bildirdi. İlk başta kokunun otelin altındaki fırından, hatta kendi ayakları olduğundan şüphelenmişti. Gerçek sebep ise son derece rahatsız ediciydi.

Bir zanlı çoktan tutuklandı

İki gün sonra konuk polis tarafından sorguya çekildi ve ancak bu vesileyle odasında ölü bir kişinin yattığını öğrendi. Polis şimdi cinayeti soruşturuyor ama otel konuğu zanlılardan biri değil. Soruşturmalar, cesedin onun gelişinden günler önce orada yatmış olması gerektiğini zaten göstermiştir. Bir zanlı çoktan tutuklandı. Görünüşe göre kadın, cesedi otel odasına getirildiğinde çoktan ölmüştü.

Honka’dan Haarmann’a

Öldürmenin zevki hakkında – en acımasız Alman seri katilleri

Influencerlar arasında oldukça popüler olduğu söylenen otel için, günlerce ceset fark edilmediği için davanın ciddi bir imaj kaybı anlamına gelmesi gerekiyor. İlk başta, otel olayı alenen bile yalanladı. Bilmeden bir cesetle aynı odayı paylaşan otel konuğu, yaşadıklarının acısını çekmeye devam ediyor: “Korkuyorum ve hala uyumakta güçlük çekiyorum.” “Her gece 2-3’e kadar ayaktayım ve en ufak bir hareketle uyanıyorum.”

kaynaklar: BBC/CNN

#Konular