Falcon
New member
Bidiğiniz üzere bu sene gerçekleşen Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında adeta tarih yazdık. Ülkemiz olimpiyatlarda şimdiye dek hiç olmadığı kadar büyük bir muvaffakiyete imza atmış oldu. Busenaz Sürmeneli, Mete Gazoz, Buse Naz Çakıroğlu, Merve Çoban, Taha Akgül, Eray Şamdan, Hakan Reçber, Hatice Kübra İlgün, İstek Kayaalp, Yasemin Adar, Ferhat Arıcan, Ali Sofuoğlu ve Filenin Sultanları göğsümüzü kabartan isimlerden oldu. Geçtiğimiz günlerde ulusal boksörümüz gittiği pidecide hayli duygusal anlar yaşadı. Ayrıntılar için buyrun içeriğe…
Bildiğiniz üzere bu sene olimpiyatlarda yakaladığımız muvaffakiyetle göğsümüz kabardı. Üst üste aldığımız madalyalar hepimizi duygulandırdı.
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda yer alan tüm atletlerimizin bizdeki yer bambaşka. Ülkemizi hakkıyla temsil etti her biri.
Lakin ülkemize altın madayla kazandıran Busenaz Sürmeneli adeta tarih yazdı.
Finalde Çinli sportmen Hong Gu’yla karşılaşan Sürmeneli, rakibini alt ettikten daha sonra ‘Sözümü tuttum’ demişti.
Sürmeneli’nin yakaladığı bu muvaffakiyet epey de bir gündem olmuştu haliyle hatırlarsanız. Hatta kendisinin, madalyasını antrenörü Cahit Süme’ye takıp verdiği röportaja bir hayli insan reaksiyon göstermişti.
Busenaz da karşılığını vermişti olağan:
Geçtiğimiz günlerde ise içimizi ısıtan bir imgeye şahit olduk. Gittiği pidecide hesabı isteyen Sürmeneli, adisyonun üstünde ‘Sen Tokyo’da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin’ yazısıyla karşılaştı.
Başarılı sportmen ise bu anı toplumsal medya hesabından ‘Ne memnun bana’ kelamlarıyla paylaştı.
Hayır, ne keyifli bize Busenaz, seninle gurur duyuyoruz!
Bildiğiniz üzere bu sene olimpiyatlarda yakaladığımız muvaffakiyetle göğsümüz kabardı. Üst üste aldığımız madalyalar hepimizi duygulandırdı.
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda yer alan tüm atletlerimizin bizdeki yer bambaşka. Ülkemizi hakkıyla temsil etti her biri.
Lakin ülkemize altın madayla kazandıran Busenaz Sürmeneli adeta tarih yazdı.
Finalde Çinli sportmen Hong Gu’yla karşılaşan Sürmeneli, rakibini alt ettikten daha sonra ‘Sözümü tuttum’ demişti.
Sürmeneli’nin yakaladığı bu muvaffakiyet epey de bir gündem olmuştu haliyle hatırlarsanız. Hatta kendisinin, madalyasını antrenörü Cahit Süme’ye takıp verdiği röportaja bir hayli insan reaksiyon göstermişti.
Busenaz da karşılığını vermişti olağan:
Geçtiğimiz günlerde ise içimizi ısıtan bir imgeye şahit olduk. Gittiği pidecide hesabı isteyen Sürmeneli, adisyonun üstünde ‘Sen Tokyo’da vurduğun son yumrukla hesabı ödedin’ yazısıyla karşılaştı.
Başarılı sportmen ise bu anı toplumsal medya hesabından ‘Ne memnun bana’ kelamlarıyla paylaştı.
Hayır, ne keyifli bize Busenaz, seninle gurur duyuyoruz!