Müzikçi Ozan Kapılan: Yeni müziklerimle hayranlarımın karşısında olacağım!

Hasan

New member
Bir müzikçinin her vakit yeni üretimlerde bulunması gerektiğini söyleyen Ozan Kapılan, “Yani yaratıcılığı ve üreticiliğini kaybetmemesi, hayranlarına her daim yeni müzikler sunması değerlidir. Ben de bu fikirle halihazırda epey değerli çalışmalar gerçekleştiriyorum. Yeni müziklerim için pahalı bir grup ile ağır bir biçimde çalıştığımı söyleyebilirim. Ayrıyeten müziklerim için animasyon ve canlı olarak klip de çekeceğim. Hayranlarım kadar ben de hayli heyecanlıyım” diye konuştu.

“ALTERNATİF VE REGGAETON BİÇİMLERİNDE İKİ MÜZİK HAZIRLIYORUM”

Yeni müziklerinin tipleriyle ilgili bilgilendirmede bulunan Ozan Kapılan, “İki yeni müziğimin stilleri Alternatif ve Reggaeton olacak. Biliyorsunuz, Reggaeton küresel bir müzik tipidir. Bu stilde yer alan müzikleri dinleyince insan kendisini epeyce keyifli hissediyor. Bu niçinle bu biçimin fazlaca bedelli olduğunu düşünüyorum. Hayranlarım öteki müziklerimle ilgili epeyce hoş yorumlarda bulunmuştu. Umarım fazlaca yakında sunacağım iki yeni müziğim için de tıpkı yorumları alabilirim” dedi.

“ŞARKILARIMA KLİP DE ÇEKECEĞİM”

İki yeni müziği için klip çekimi de yapacağını belirten Ozan Kapılan, mevzuyla ilgili şöyleki konuştu: “Şarkılarım için animasyon ve canlı olarak klip hazırlamayı düşünüyorum. Klip için de fazlaca özel çalışmalarda bulunduğumuzu söyleyebilirim. Biliyorsunuz klipler, müziklerin epey daha benimsenmesini sağlıyor. Titizlikle oluşturulan kliplerin fazlaca büyük ilgi gördüğü bilinen bir gerçek. Biz de izleyicilerin ilgisini çekebilecek motifleri barındıran klip çekmeyi düşünüyoruz.”

“YENİ MÜZİKLERİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM”

Yeni müziklerinin hayli yakın vakitte hayranlarıyla buluşacağını söz eden Ozan Kapılan, iki müzikle yetinmeyeceğini de vurguladı: “Yeni müziklerim için fazlaca heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Sonuçta bir müzikçi, hayranlarına daima yeni müzikler sunmak ister. Ben de açıkçası bu niyetle hareket ediyorum. Dinamizmimi kaybetmek istemiyorum. Bu niçinle iki yeni müzikle yetinmeyeceğimi, daha fazla şarkıyı hayranlarıma sunacağımı belirtmek isterim. Umarım her bir müzikte hayranlarımın beğenisini alabilirim. Bu nitekim beni epeyce keyifli edecek.”