Falcon
New member
İtalyan futbol hakemi Diana Di Meo, özel manzaralarının isteği haricinde internette paylaşılmasının akabinde yetkililerden yardım istedi. ‘Bugün mağdur olan benim, yarın tahminen de bu görüntüyü izleyip gülenler mağdur olabilir’ diyen Diana Di Meo, yetkililerden hatalıların bir an evvel bulunmasını talep etti.
22 yaşındaki İtalyan hakem ve hukuk öğrencisi olan Diana Di Meo, müstehcen imajlarının isteği haricinde WhatsApp ve Telegram’dan yayıldığını duyurdu.
www.instagram.com
Diana Di Meo yaşadıklarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştığı 3 dakikalık görüntü ile anlattı.
www.instagram.com
Hakem olmanın yanı sıra hukuk öğrencisi de olan Diana Di Meo, “Bunlar benden çalınan özel görüntüler ve fotoğraflar” dedi.
www.instagram.com
Diana Di Meo takipçilerine başına gelen olayları şöyleki anlattı:
www.instagram.com
“Birisi telefonuma müsaadesiz erişerek bunları benden çaldı, aksi takdirde nasıl alındıklarıma dair fikrim yok”
www.instagram.com
“Şikayette bulundum ve yetkililer her şeyle ilgilenecekler. Bana takviye olan tüm erkek ve kız kardeşlerime teşekkür ederim”
www.instagram.com
“Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum, direnmeye çalışıyorum”
www.instagram.com
“Bu görüntüleri paylaşanları şikayet etmeliyiz”
www.instagram.com
Diana Di Meo takipçilerine bu biçimde şeyler yaşayanların da sessiz kalmamaları için bu görüntüyü çektiğini söylemiş oldu
www.instagram.com
“Suçlular ekranın başka tarafındayken, mağdurların sesi olmaya çalışıyorum”
www.instagram.com
“Bugün mağdur olan benim, tahminen de yarın mağdur olan kişi yakınınızda ve bana gülen birisi olabilir” dedi.
Diana Di Meo bu görüntüyle takipçilerine seslendi
22 yaşındaki İtalyan hakem ve hukuk öğrencisi olan Diana Di Meo, müstehcen imajlarının isteği haricinde WhatsApp ve Telegram’dan yayıldığını duyurdu.
www.instagram.com
Diana Di Meo yaşadıklarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştığı 3 dakikalık görüntü ile anlattı.
www.instagram.com
Hakem olmanın yanı sıra hukuk öğrencisi de olan Diana Di Meo, “Bunlar benden çalınan özel görüntüler ve fotoğraflar” dedi.
www.instagram.com
Diana Di Meo takipçilerine başına gelen olayları şöyleki anlattı:
www.instagram.com
“Birisi telefonuma müsaadesiz erişerek bunları benden çaldı, aksi takdirde nasıl alındıklarıma dair fikrim yok”
www.instagram.com
“Şikayette bulundum ve yetkililer her şeyle ilgilenecekler. Bana takviye olan tüm erkek ve kız kardeşlerime teşekkür ederim”
www.instagram.com
“Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum, direnmeye çalışıyorum”
www.instagram.com
“Bu görüntüleri paylaşanları şikayet etmeliyiz”
www.instagram.com
Diana Di Meo takipçilerine bu biçimde şeyler yaşayanların da sessiz kalmamaları için bu görüntüyü çektiğini söylemiş oldu
www.instagram.com
“Suçlular ekranın başka tarafındayken, mağdurların sesi olmaya çalışıyorum”
www.instagram.com
“Bugün mağdur olan benim, tahminen de yarın mağdur olan kişi yakınınızda ve bana gülen birisi olabilir” dedi.
Diana Di Meo bu görüntüyle takipçilerine seslendi