Karagümrük Maçını Kurtarış Yapamadan Tamamlayıp 4 Gol Yiyen Kaleci Altay Bayındır Reaksiyonların Odağında

Falcon

New member
Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük içinde oynanan müsabakada tam 9 gol atıldı. Fenerbahçe’nin 5-4 üstünlüğü ile sona eren müsabakada ise kaleci Altay Bayındır’ın performansı hayli konuşuldu.

Fenerbahçe’nin kaptanı başarılı file bekçisi Altay Bayındır, Fatih Karagümrük maçının akabinde ağır bir biçimde eleştirildi. Kalesine gelen 4 isabetli şutun tamamının gol olması toplumsal medyada fazlaca konuşuldu.

Sadece toplumsal medyada değil tribünler tarafınca da eleştirip ıslıklanan Altay Bayındır’a teknik yönetici Jorge Jesus sahip çıktı.

Jorge Jesus: ‘Altay Bayındır’a gösterilen yansıyı olağan karşılamıyorum. araftarlar işler düzgün gitmeyince oyunculara daha hayli sevgi göstermeli. Altay büyük kaleci. Ulusal Grup kalecisi. her insanın makus günü olabilir’ dedi.

YouTube’da yayın yapan Vole kanalında konuşan Serdar Ali Çelikler ise Altay Bayındır’a yüklendi. ‘Bugün Fenerbahçe, kalecisiz bir kadronun rakibini nasıl yeneceğini gösterdi. Ben, Altay Bayındır için ‘C sınıfı kaleci. Tahminen B sınıfı olabilir. A sınıfı olamaz’ demiştim. B sınıfı olmuştu bir orta, bir daha C sınıfına düştü’ diyerek sert bir biçimde eleştirdi.

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından olan Serhat Akın, Altay Bayındır’ın dinlendirilmesi gerektiğini söylemiş oldu.

Fenerbahçe’nin toplumsal medya hesabı da Altay Bayındır’ın fotoğrafını paylaşarak kaptanına sahip çıktı.

Sosyal medyada ise Fatih Karagümrük maçında kurtarış yapamayan Altay Bayındır’a yansılar yükseldi
👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz Altay Bayındır’ın performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?