Itch.io’nun hazırladığı 5 dolarlık oyun paketi ile Filistin’deki insanlara dayanakta bulunabilirsiniz

XeaeX

New member
Kullanıcıların bağımsız oyunları barındırması, satması ve indirmesi için bir internet sitesi olan Itch.io, hoş bir kampanya başlattı.

Tüm Gelirler UNRWA’ya Gidiyor

Itch.io, geçtiğimiz günlerde bir yardım kampanyası başlattı ve bu kampanya için 5 dolara satılan bir oyun paketi hazırladı. 5 dolara satın aldığınız bu paketin tüm gelirleri Filistin’deki insanlara besin ve sıhhat yardımı yapan Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na gidiyor. Şu ana kadar 401.000 dolar toplanmış durumda ve yaklaşık 45.000 kişi yardımda bulunmuş. Şayet sizler de yardım etmek isterseniz buradaki sayfadan 5 dolarlık oyun paketini alarak yardımcı olabilirsiniz.

Ayrıyeten Bkz. “Marmara Denizi’ni deniz salyalarından kurtarmak için 22 unsurluk ‘Eylem planı'”

Paketin içerisinde yüzlerce oyun bulunuyor. Gazze’de savaş yüzünden hayatı parçalanan genç bir kız hakkındaki oyun Liyla and the Shadows of War da pakette bulunuyor. Ayrıyeten bilinen bağımsız oyunlardan Minit, Pikuniku ve Küçük Metro üzere üretimler da pakette bulunuyor. Yaklaşık 4 gün daha sonra paketin satıştan kaldırılacağını da hatırlatalım.