Hull City’nin Sahibi Acun Ilıcalı Sky Sports’a Verdiği Röportajda Transferler İçin Taraftarlara Muştuyu Verdi

Falcon

New member
Acun Ilıcalı’nın satın aldığı Hull City, Championship’te 5 maçlık ortadan daha sonra galip geldi. Maçın akabinde taraftarlara seslenen Acun Ilıcalı, Hull City’i daha üste çıkaracağına inandığını söylemiş oldu. Sky Sports’a röportaj veren Acun Ilıcalı bu transfer devrinde yeni oyuncuların gruba katılacağını söylemiş oldu.

Kaynak: Sky Sport

Acun Ilıcalı gelecekte Hull City için yapmayı planladığı transferler için Sky Sports mikrofonlarına konuştu

Acun Ilıcalı’nın transferlerle ilgili açıklamaları şu biçimdeydi:

‘Hull City büyük bir kulüp olmak için büyük bir potansiyele sahip. Benim için hali hazırda büyük bir kulüp ancak daha da büyüyecek bir kulüp. Taraftarlarımızla bir arada bir tarih yazacağız.’

“Sokaktan geldim”

Acun Ilıcalı kelamlarına şu biçimde devam etti:

‘Şunu söylemek isterim ki ben sokaktan geldim. Yani bir futbol taraftarı olmanın ne demek olduğunu bilirim. Her şeyimi taraftarların daha destekleyici ve konsantre olması için yapacağım. Bu tarihi de taraftarlarla bir arada yazmaya çalışacağız.yaşamım boyunca hiç bir şeyi tek başıma başarmadım. Bu vakte kadar kazandığım her şeyi kadrom, arkadaşlarımla başardım. Burada ben, ekip ve taraftarlar var. Hepimiz bir aileyiz.

“Kesinlikle birkaç uygun futbolcu transfer edeceğiz”

Sky Sport muhabirinin transferle ilgili sorusu üzerine Acun Ilıcalı şunları söylemiş oldu:

‘Kesinlikle yeni birkaç oyuncu alacağız. Transferler konusunda çok olumluyum. Katiyen yeterli futbolcular alacağız’ dedi.