Güzel ki Varsınız! Adana Demirsporlu Mario Balotelli, Haluk Levent Aracılığıyla 6 Aileye Yardım Etmiş

Falcon

New member
Haluk Levent, Adana Demirspor’un İtalyan golcüsü Mario Balotelli’nin altı aileye yardımda bulunduğunu deklare etti.

AHBAP Derneği’nin kurucusu ve Star’da yayınlanan Haluk Levent’le bir daha isimli yardım programınının sunucusu Haluk Levent’in yardımseverliğini artık hepimiz biliyoruz.

Ünlü sanatçı yıllardır birfazlaca beşere yardım etti ve biroldukca kalbe dokundu. Onun aracılığıyla insanlara yardım edenler de fazlaca oldu alışılmış.

Bunlardan sonuncusu da Adana Demirspor’un dünyaca ünlü İtalyan forveti Mario Balotelli oldu.

Haluk Levent, Twitter hesabından Mario Balotelli ile şalgam içerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp İtalyan golcünün bağışta bulunduğunu deklare etti.

Levent, İtalya ve İngiltere’de oynadığı periyotlarda de evsiz çocuklara dayanakta bulunan Adana Demirspor oyuncusu Balotelli’nin, AHBAP Derneği aracılığıyla altı aileye yardım yaptığını deklare etti.

Balotelli ile çekilen bir fotoğraf paylaşan Levent, “Görme bozukluğu yaşayan Sevinç’in ameliyatı; ayrıldığı eşinden şiddet görür görmez çocuklarıyla açıkta kalan Kader’in 1 yıllık konut masrafını; mide kanseri olan Yaşar’ın 5 aylık kira borcunu ve 3 ailenin hastane masrafını karşılayan Mario Balotelli ile şalgam kelamımızı yerine getirdik” tabirlerini kullandı.

Hoş beşerler, yeterli ki varsınız! ????