Genç Teknik Yönetici Nuri Şahin Gelecek Planlarıyla İlgili Verdiği Röportajda Gönlünden Geçen Ekibi deklare etti

Falcon

New member
Antalyaspor’un başarılı teknik yöneticisi Nuri Şahin, Alman Kicker mecmuasına verdiği röportajda gelecek planlarından, teknik yöneticilik mesleğinin nasıl başladığına kadar kıymetli açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un başına geçmedilk evvel 3-4 bireye danıştığını söyleyen Nuri Şahin, Jürgen Klopp’un da kendisine dayanak verdiğini söylemiş oldu.

Antalyaspor’un başına geçmedilk evvel Jürgen Klopp’un, “Nuri sen âlâ bir beşersin. Bunu başaracaksın’ söylemiş olduğini tabir etti.

Röportajda Fatih Terim ile ilgili soruları yanıtlayan Nuri Şahin, deneyimli teknik yöneticisi ‘Winner’ olarak tanımladı.

“O bir kazanan ve alandan galip ayrılmak için hakikaten her şeyi yapıyor. kimi vakit devre içinde, yalnızca yaptığı konuşmayla bizim için maçları kazanması çılgıncaydı. Jose Mourinho ile benzeşiyordu” tabirlerini kullandı.

Geleceğe dair planlarından ve dileklerinden bahseden Nuri Şahin gelecekte Borussia Dortmund’un teknik yöneticisi olmak istediğini gizlemedi.

‘Borussia Dortmund’un benim için bir gönül sıkıntısı olduğunu ve bir gün teknik yönetici olarak güney tribününün önünde bir galibiyet kutlamayı hayal ettiğimi asla gizlemedim.’ diyerek gelecek amaçlarından bahsetti.

Abdullah Avcı için, 14 yaş altı grubunda oynadığı sırada Avcı’nın kendisinin teknik yöneticisi olduğunu, ondan sonrasında 17 yaş altı ile Avrupa Şampiyonu olduklarını ve akabinde Peru’da Dünya Kupası’na katıldıklarını belirterek, “Biz dostuz ve ailelerimiz de âlâ anlaşıyor” dedi.

Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynadığı müsabakada maç bitmedilk evvel seyircilerin alana girmesine ait de “Onları suçlamıyorum. Trabzon 38 yıldan beri şampiyon olmadı, tüm kent bu ekibi yaşıyor. Sevinç de o kadar coşkuluydu” değerlendirmesine bulundu.