Galatasaray’ın Türkiye’nin Birinci Spor Kulübü NFT Koleksiyonu Rekor Süratle Satıldı!

Falcon

New member
Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu Ali Sami Yen’in anısına çıkarılan The Ali Sami Yen NFT Koleksiyonunun tamamı yalnızca 59 saniyede satıldı.

İşte detaylar!

1 Ekim’de satışa sunulacağı duyurulmuştu!

1 Ekim prestiji ile kulübün kurucusu ve efsanesi Ali Sami Yen ismine çıkarılacak NFT koleksiyonun satışa sunulacağını Galatasaray öncesinden duyurmuştu. Dönem boyunca da kulübün tarihi, kıymetli olayları ve bireyleri ile ilgili de yeni koleksiyonların geleceği söylenmişti.

1 Ekim 19.05’te satışa sunuldu, 19.06 olmadan tamamı satıldı!

Ali Sami Yen NFT koleksiyonun 100 kesimi yalnızca 59 saniyede toplamda 185.000 Euro’ya satıldı.

Shirtum ve blockchain teknolojisi ile sporu bir ortaya getiren Capital Block iş birliği devam edecek!

Galatasaray SK’nın toplumsal medya hesaplarında da duyurusunu yaptığı NFT koleksiyonu spor ve NFT dünyasını bir ortaya getiren Shirtum ve Capitol Block işbirliği ile birlikte arz edildi. Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu, Türkiye’de piyasaya sürülen birinci spor kulübü tarihi NFT koleksiyonu olma özelliğinin yanı sıra, dünyada da birincilerden biri.

8 Ekim ve 15 Ekim’de koleksiyonun yeni kesimleri arz edilecek!

Hudutlu sayıdaki birinci kısmı bugün arz edilen ve Legendary, Mythical ve Iconic kısımlarından oluşan olan Ali Sami Yen NFT Koleksiyonunda, her NFT’nin ardında ilgili görsel içeriği olacak ve kısma bağlı olarak görsel içerikleri farklılaşacak. Kategorilerin her biri, NFT’nin nadirliğine bağlı olarak farklı bedellere sahip olacak. NFT koleksiyonunu öteki iki kısmı, 8 Ekim tarihinde 1.000 adet ve 15 Ekim tarihlerinde 10.000 adet olmak üzere arz edilecek.

Galatasaray taraftarı hm NFT sahibi olacak tıpkı vakitte kulübe dayanak vermiş olacak.

Her NFT arzının Galatasaray ve Shirtum’un web sitelerinde özel bir açılış sayfası olacak. Taraftarlar, NFT’nin fotoğrafına tıkladığında Shirtum platformundaki Galatasaray açılış sayfasına yönlendirilecek ve burada NFT’yi kredi yahut banka kartı ile satın alarak, hem bir tarihi anın sahibi olacaklar tıpkı vakitte kulüplerine katkıda bulunacaklar.

Kripto para konusundaki tüm süreçlerinizi Dünyanın Başkan Kripto Borsası OKEx ile gerçekleştirebilirsiniz!

OKEx, her düzeyden traderlar için büsbütün özelleştirilebilir bir kripto borsası sunar!

OKEx ile Bitcoin ve başka alt coinlerin alım satımını yapmak için tıklayın!