Fenerbahçelileri Sevindirecek Haber! Üstün Lig’in Golcüsü Aleksandar Pesic, Acun Ilıcalı’yı Reddetti

Falcon

New member
Muhteşem Lig’de Karagümrük formasıyla gol krallığının doruğunda yer alan Aleksandar Pesic, Instagram’da paylaştığı story ile Acun Ilıcalı’nın teklifini reddettiğini deklare etti. Ailesiyle bir arada İstanbul’da kalmak istediğini belirten Muhteşem Lig golcüsü için ise Fenerbahçe’nin devreye girdiği söyleniyor.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin de ilgisini doğrulayan golcü futbolcu, İstanbul’da kalmaya karar verdiğini deklare etti. Kulübünü gelecek dönem Premier Lig’e yükselme yarışında görmek isteyen Ilıcalı, takımını güçlendirme hazırlıkları yaparken Üstün Lig’de gol krallığının doruğunda yer alan Karagümrük’ün forveti Aleksandar Pesic’ten olumsuz karşılık aldı.

İlgileri için Hull City ve Acun Ilıcalı’ya teşekkür ederim

‘İlgileri için Hull City ve Acun Ilıcalı’ya teşekkür ederim. Futbol mesleğim boyunca hiç bu kadar profesyonel, özverili, dürüst, enerjik ve karakterli biriyle tanışmadım.’

İstanbul’da kalmaya karar verdim

www.instagram.com

‘Ailemle konuştuktan daha sonra İstanbul’da kalmaya karar verdim. Şunu söylemeliyim ki bu günlerde epey kuşkularım oldu ve fazlaca düşündüm’