EuroBasket 2022’de 2. Cinse Adım Adım: Türkiye-İspanya Maçı Ne Vakit, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Falcon

New member
2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden A Ulusal Ekibimiz İspanya ile karşılaşmak için parkeye çıkacak. EuroBasket 2022 A Kümesinde 5. maçına çıkacak olan Türkiye şiddetli bir rakiple uğraş verecek. Tıpkı puandaki İspanya ile maç yapacak olan millilerimiz yoluna emin adım adımlarla devam etmek istiyor. Peki Türkiye-İspanya maçı ne vakit, kaçta? Türkiye-İspanya maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

12 Dev Adam evvelki gün Belçika’yı yenmesinin akabinde bir sefer daha moral topladı.

EuroBasket 2022 A Kümesi’nde İspanya ile karşılacak olan Türkiye dünkü Belçika maçından galibiyet aldı. 78-63’lük skorla Belçika’yı alt eden A Ulusal Grubumuz 3. galibiyetini aldı.

Türkiye-İspanya Maçı Ne Vakit, Saat Kaçta?

Türkiye A Ulusal Erkek Basketbol Takımımız 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Kümesi beşinci maçında İspanya ile mücadele vermek için parkeye çıkıyor. 7 Eylül Çarşamba günü oynanacak olan heyecanlı müsabaka saat 14:30’da başlayacak.

Türkiye-İspanya Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

12 Dev Adam’ın İspanya karşısında galip gelmesi halinde Berlin’e küme başkanı olarak gitmeyi garantileyecek. Spor tutkunlarını ekranlara kilitleyecek olan karşılaşma NTV’den canlı olarak yayınlanacak.