Dünya ve Avrupa Şampiyonu İrem Yaman, 26 Yaşında Tekvandoyu Bıraktı

Falcon

New member
Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan ulusal sportmen İrem Yaman, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamayla tekvando mesleğini sonlandırdığını duyurdu.

İki Dünya ve beş Avrupa şampiyonluğu bulunan ulusal sportmen İrem Yaman, etkin tekvando mesleğine son verdiğini deklare etti.

hbrturkiye.com

İrem Yaman, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her şeyin bir sonu olduğu üzere artık de veda etme vakti beni ben yapan sporuma.” tabirini kullandı.

“16 yıl evvel küçük bir kız çocuğunun hayaliyle başladı her şey.” diyen 26 yaşındaki İrem Yaman, şunları kaydetti:

”İlk karşılaşmamda şampiyonluğu yaşadım ve inandım Dünya şampiyonu olacağıma. daha sonra sıkıntı geçen 10 yıl… Daima yenildim, ağladım, üzüldüm, epeyce kilo verdim, ailemi görmedim, yaşıtlarımın yaptığı her şeyin yerine Taekwondo’yu koydum. Asla pes etmedim! Zira biliyordum bu kadar fedakarlığın sonunda kazanan ben olacaktım. Ve kazandım! Her şeye, herkese karşın azmettim ve kazandım! Her hoş şeyin bir sonu olduğunu bilerek tadını çıkardım mesleğimde ki her anın… Her şeyin bir sonu olduğu üzere artık de veda etme vakti beni ben yapan sporuma… Teşekkür edeceğim pek fazlaca insan var ancak en çok teşekkür aileme, canım antrenörüm biricik babama! Bu kuvvetli yolda yanımda olan @raysup.co , @psyberencetiner ve beni sonsuz destekleyen sizlere… Biliyorum her son bir başlangıç ve biliyorum uygunlar sürekli kazanacak!!!”