Dubai her türlü yapaylıktan uzak – yazarımız bir anlığına buldu

Klause

New member
Otantik, orijinal bir Dubai var mı? Yazarımız ışıltılı şehirden bir saatlik sürüş mesafesinde Saih as-Selam yakınındaki çölü keşfediyor.

Yüksek binaların cephelerinin güneşi yansıttığı, çatı katlarının ise bulutların arasında kaybolduğu bu ışıltılı dünyada duruyorum. Pahalı arabaların geniş caddelerde ilerlediği ve büyük pankartların lüks saatlerin reklamını yaptığı yer. Ve başörtülü kadınlar koku töreni düzenlerken veya akşam namazına hazırlanırken, yarı çıplak etkileyicilerin bir sonraki Haber için poz verdiği yer. Dubai'deki pitoresk palmiye bahçeleri ve serinletici sular bile yapaydır.

Otantik, orijinal bir Dubai var mı? Bunu öğrenmek için, üstünlükler şehrinin dışına bir saat sürüyorum. Rub al-Khali çölünün eteklerinde, Al Marmoom Rezervinde. Develerin, ceylanların ve çöl köpeklerinin yaşam alanı olan Saih as-Salam yakınındaki doğa koruma alanı 400.000 kilometrekarelik bir alana yayılıyor ve Dubai Emirliği'nin toplam alanının yaklaşık yüzde onunu oluşturuyor. Biraz özgünlük umuduyla rehberli bir çöl turu rezervasyonu yaptırıyorum. Ve büyük bir gösteriyi deneyimleyin.

Haberler İçin Takip Edin

Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir

?