Chelsea’nin Eski Teknik Yöneticisi Avram Grant’ın Çok Sayıda Bayana Cinsel Tacizde Bulunduğu Argümanı

Falcon

New member
İsrail’de yayımlanan bir televizyon programına katılan fazlaca sayıda bayan ünlü teknik yöneticinin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu deklare etti. Kariyerinde Premier Lig’den biroldukca ekibi çalıştıran 66 yaşındaki Avram Grant’ın üst seviye pozisyonunu kullanarak birkaç hanımı seks yapmaya zorladığı öne sürüldü.

The Times of Israel’de yer alan habere göre Grant birtakım genç bayanlara kendileriyle seks yapmaları halinde mesleklerinde ilerleme kelamı verdi. Buna ek olarak kimi bayanlar ise Grant ile profesyonel bir iş bağında bulundukları sırada kendilerine cinsel kelamlar söylendiğini belirtti ve bu davranışın daldaki herkes tarafınca bilinen lakin lisana getirilmeyen bir sır olduğu kaydedildi.

’22 yaşındaydım’

Bir diğer bayan ise Haziran 2020’de Grant’ın Tel Aviv’deki meskenine iş bulmasına yardımcı olmak hedefiyle davet edildiğini lakin ünlü teknik yöneticinin kendisinden kıfayetlerini çıkarmasını istediğini söylemiş oldu:

‘O sırada 22 yaşındaydım. Bana rahat olmamı ve kıyafetlerimi çıkarmamı söylemiş oldu. Başta latife yaptığını düşünmüştüm.

‘Kanepede ondan uzakta duruyordum ve yaklaşmamı istedim. Bana sarıldı, tuttu ve bırakmadı. Elimi bacağıma koyduktan daha sonra çabucak elimi ittiğimi hatırlıyorum. Birkaç saniye konuştuktan daha sonra beni boğar üzere tuttu ve öpmeye çalıştı’

Grant’ın elini tutup kasıklarına koymadan evvel gece bir arada kalmaları tarafında baskı yaptığını belirten bayan ünlü futbol adamına hayır diyecek cüreti olmadığını ve çabucak sonrasında banyoya giderek ağlamaya başladığını deklare etti. Tanıklık eden epeyce sayıda hanımın kimliklerinin açığa çıkması halinde doğabilecek sonuçlardan korktukları için kimliklerini gizlemeyi yeğleyen gazeteciler olduğu kaydedildi.

‘Mankenliği bıraktım’

İsrailli tanınmış bir model olan bir öteki bayan ise Grant’ın kendisine yardım teklif etmesiyle bir arada İngiltere’ye uçtuğunu fakat otelde buluşmalarının akabinde kıyafetlerini çıkartan Grant’ın kendisini seks yapmaya zorladığını öne sürdü:

‘Milyonlarca defa hayır dedim lakin daima ısrar etti. Yapmam gerektiğini hissettim zira öbür türlü gitmeme müsaade vermeyecekti. daha sonrasında insanların artık beni fark etmesini istemediğim için modellik mesleğimi noktaladım’