Bir Devrin En Tanınan Yetişkin Sinema Yıldızı İlgiye Girmek İçin niye Basketbolcuları Seçtiğini Anlattı!

Falcon

New member
49 yaşında ve bölümü büsbütün bırakmış bulunmasına karşın Lisa Ann bir arada olmak için atletleri seçtiğini niçinleri ile tek tek anlattı. Buyurun içeriğimize…

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/sport/172802…

Tanımayanlarınız için Lisa Ann 49 yaşında ve bir devrin en tanınan yetişkin sinema yıldızlarından.

Dalı bırakmış bulunmasına karşın yaptığı açıklamalar ile hala gündem olmayı başarıyor da diyebiliriz.

Lisa Ann, en son aldığı enteresan istekleri paylaşarak sansasyon yaratmıştı.

Bugün ise münasebete girmek için atletleri, bilhassa basketbolcuları seçtiğini söylemiş oldu ve niçinlerini anlattı.

Daha öncesinde de NBA oyuncularını Victoria’s Secret modellerine benzettiğini lisana getiren Ann, cinsel bağa girmek için onları seçtiğini söylemişti.

Lisa Ann atletlerle yaşadığı bağ için şunları lisana getirdi; ‘Çoğu vakit beni rastgele bir yere götürmezler. En başta zorlanıyordum fakat kapalılığı sevdiğimi fark ettim.’

“NBA seçmelerini izleyip, ortalarından kendime seçiyorum. Eğlenceli oluyor.”

“Kevin Durant örneğin beni takip ediyormuş, farkında bile değildim. Lisa Ann olmanın en yeterli yanı, bir sporcuyu Twitter’dan takip ettiğimde takibime geri dönerek çabucak numarasını vermesi.”

‘Beni takip ettikleri görülsün istemiyorlar lakin benimle birlikte olmak istiyorlar.’

Siz Lisa Ann’in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…