Alonso’nun Kendisine ‘Aptal’ Demesine İmalı Bir Paylaşımla Yanıt Veren Hamilton Goygoycuların Lisanında

Falcon

New member
Belçika Grand Prix’sinde Lewis Hamilton ile Fernando Alonso içinde yaşanan kaza fazlaca konuşulmuştu. Yarışa damga vuran olayda Lewis Hamilton, Fernando Alonso’ya çarpmıştı. Yarış anında yayınlanan telsiz konuşmasında ise Fernando Alonso’nun Lewis Hamilton hakkında söylemiş olduği, ‘Nasıl bir aptal. Çok büyük bir başlangıç yaptık ancak bu adam sırf yarışa birinci kolay başlarsa otomobil kullanmayı ve start almayı biliyor’ kelamları fazlaca konuşulmuştu.

Belçika Grand Prix’sinde Lewis Hamilton’un Fernando Alonso’ya gereğince boşluk bırakmayıp kazaya sebep olması epey konuşulmuştu.

Yarış sırasında Fernando Alonso’nun telsiz konuşmasının canlı verilmesinin akabinde iki dev pilotun içinde bir tansiyon başlamıştı.

Tartışmayı başlatan Hamilton-Alonso kazası ve Alonso’nun rakibine ‘aptal’ diye seslenmesi
👇

Fernando Alonso, Lewis Hamilton için ‘ ‘Nasıl bir aptal. Çok büyük bir başlangıç yaptık ancak bu adam sadece yarışa birinci kolay başlarsa otomobil kullanmayı ve start almayı biliyor’ diyerek arbedenin fitilini ateşledi.

Lewis Hamilton ise yarışın akabinde, ‘Alonso’nun kelamlarını umursamıyorum. Bugünkü kaza katiyen benim yanlışımdı. Talihsizlikti.Gerçekten buna verecek bir karşılığım yok. Olayın sıcağında nasıl hissedildiğini biliyorum fakat onun benim için nasıl hissettiğini öğrenmek güzeldi’ demişti.

sonrasındasında Lewis Hamilton’dan bir Instagram paylaşımı geldi. Paylaşımda şapkanın üzerinde ‘Fernando için’ yazıyordu ve şapkayı imzalamıştı.

Hamilton’un paylaşımından daha sonra ise toplumsal medyada olayın goygoyu hayli döndü.
👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz Hamilton’un paylaşımı hakkında ne düşünüyorsunuz?