Ali Sami Yen’deki Son Maçta Takıma Bile Alınmayan Arda Turan’ın Paylaşımları Taraftarları İkiye Böldü

Falcon

New member
Galatasaray’ın Üstün Toto Harika Lig Ahmet Çalık Dönemi’nin meskeninde oynadığı son maçında takıma Domenec Torrent tarafınca alınmayan Arda Turan, dün gece yaptığı paylaşımlarla epeyce konuşuldu. Galatasaray taraftarının önüne son defa Adana Demirspor karşısında çıkma fırsatı elinden alınan Arda Turan’ın duygusal bildirileri toplumsal medyanın gündemindeydi.

Adana Demirspor maçında son kere Galatasaray taraftarının önüne çıkarak veda etmek isteyen Arda Turan, Domenec Torrent tarafınca takıma alınmadı.

Babel ve Feghouli’yi son defa Galatasaray taraftarının önüne çıkartan Torrent’in Arda Turan’a yaptığı bu niyetsiz hareket taraftarlar tarafınca tenkit yağmuruna tutuldu.

Maçın akabinde gözüne uyku girmeyen Arda Turan şöyleki bir paylaşım yaptı:

‘Yok kardeşim, ben 13 milyon Euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni play-off’a bırakmadım. Ben seni 2008’de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim. Hatırlamaman olağan. Twitter, Instagram o kadar faal değildi. Ben Galatasaray’ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim, sen? Yalnızca Galatasaraylı üzere uyumak istiyorum. Müsaade edin’ ifadelerini kullandı.

Arda Turan sonrasındasında CNN Türk Spor’un kendi haberini veriliş stiline sitem etti.

‘Domenec Torrent’in takıma almadığı Arda Turan’dan enteresan açıklama’ başlığıyla verilen habere Arda Turan, ‘Sana farklı gelmiştir… yıllardır yaptığınız gibi’ diyerek sitemini lisana getirdi.

Arda Turan’ın yaptığı paylaşımlara Galatasaraylı taraftarlardan dayanak geldi:

bununla birlikte Arda Turan’ın bu çıkışına dayanak olmayanlar da oldu:

Siz Arda Turan’ın sitemi hakkında ne düşünüyorsunuz?