Aldıkları ve Verdikleri Akılalmaz Kilolarla Evrime Baş Atıp Farklı Birer Beşere Dönüşen 15 Kişi

Falcon

New member
Reddit’te bir epey kullanıcı aldıkları ve verdikleri kilolarla evrime baş atar nitelikteki değişimlerini paylaştı. Biz de sizler için kendi ailelerinin bile tanımakta zorluk çektiği bu kullanıcıların efsanevi değişimlerini derleyelim dedik. Bakalım sizi en epey şaşırtan hangisi olacak… Ayrıntılar içeriğimizde…
👇

Önemli not: Bu içerik bireylerin kendi kilo alma ve verme öykülerini içermekte olup, teklif niteliği taşımamaktadır. Şayet tetikleneceğinizi düşünüyorsanız, okumayı burada sonlandırabilirsiniz.

1. “92 kilodan 63 kiloya… Toksik bir münasebetten çıktıktan daha sonra 5 ayda verdim.”

2. “108 kilodan 86 kiloya düştüm. Ziyanlı alışkanlıklarımı bıraktım.”

3. “3 yılda 122 kilodan 68 kiloya düştüm. Kendimle gurur duyuyorum. Bu ortada rastgele bir operasyon geçirmedim. Yalnızca tertipli antrenman ve diyetle kilo verdim.”

4. “Bir gün ben de bunu başarabilir miyim diye merak ediyordum. Sonunda başardım. 80 kilo verdim.”

5. “Sadece 4 ayda koşarak ve diyet yaparak 77 kilodan 61 kiloya düştüm.”

6. “6 ayda 33 kilo verdim.”

7. “204 kilodan 84 kiloya düştüm. Farklı bir insan oldum demek az kalır.”

8. “11 ayda 60 kilo verdim. Devam ediyorum.”

9. “181 kilodan 95 kiloya düştüm. 3 yıl evvel spora yazıldım ve bir an bile kendimden kuşku etmedim. Artık dönüp bakınca gerçek değilmiş üzere geliyor.”

10. “51 kilo verdim. kimi vakit değişim her şeyin tıpkı kalmasıdır: 7 ay boyunca beslenme alışkanlıklarımı stabil tuttum.”

11. “40 kilo verdim. Her vakit kendinizi sevin.”

12. “2.5 yılda 24 kilo verdim ve kas yaptım. Artık kendime daha epeyce güveniyorum.”

13. “151 kilodan 90 kiloya düştüm.”

14. “10 ayda 27 kilo verdim.”

15. Ve son olarak; “8 ayda 70 kilodan 90 kiloya çıktım. Kendinizi adayıp epey çalıştığınızda başaramayacağınız şey yok.”