5.5 Aylık Bebeğini Kaybeden İrfan Can Eğribayat, Gözpete-Gaziantep FK Maçından daha sonra Gözyaşlarını Tutamadı

Falcon

New member
Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Gaziantep FK müsabakası daha sonrasında gözyaşlarını tutamadı ve galibiyete karşın pek üzgün olmasının sebebini yayıncı kuruluşta deklare etti.

Göztepe’nin başarılı kalecisi İrfan Can Eğribayat, 5,5 aylık bebeklerini anne karnında kaybetmelerine karşın karşılaşmada forma giydi.

Kadrosu alandan 2-1’lik skorla galip ayrılırken, 23 yaşındaki file bekçisi maçın akabinde gözyaşlarını tutamadı.

Kadro arkadaşları ve teknik yönetici Nestor El Maestro, İrfan Can’ın acısını paylaşırken genç kaleci, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu.

“Ben bu maçta oynamayacaktım normalde… Dün, eşimin yanına Ankara’ya gittim. Eşim bana ‘Bebeğimiz için oyna’ dedi.

Bugün de üç top direkten döndü. Kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum. Yeterli dileklerini gönderen herkese teşekkür ediyorum.

Hayat devam ediyor, inşallah bunları da atlatacağız. Hocamıza da teşekkür etmek istiyorum. Bana 20 gün, bir ay gelme dedi lakin grubumun yanında olmak istedim ve eşim de bunu hayli fazla istedi.

Uzun müddettir de kazanamıyorduk ve bugün kazandık. Ben bunun bebeğimin talihiyle olduğunu düşünüyorum.”

Göztepeli futbolcular, müsabakada birinci golden daha sonra kaleci İrfan Can Eğribayat’a koşarak moral verdi. Karşılaşmadan daha sonra gözyaşlarını tutamayan İrfan Can Eğribayat’a kadro arkadaşları ve taraftarlar dayanak oldu.